Signaturprodukter

Udviklingen af højkvalitets signaturprodukter baseret på lokale råvarer vil foregå i et samarbejde mellem nuværende og tidligere deltagere på de danske kokkelandshold og lokale fødevareaktører. Udviklingsarbejdet ledes af Per Mandrup. Der skal arbejdes innovativt med lokale råvarer omkring udvikling af signaturprodukterne ud fra en vision om at højne kvaliteten af fødevareoplevelsen, samt for at styrke erhvervsudviklingen på fødevareområdet. Udviklingen af produkterne skal på sigt være med til at profilere Norddjurs samt sælges til forbrugere, turister og andre interesserede. I udviklingen af signaturprodukterne vil fokus igen være på de 4 elementer kyst, skov, have og mark. Hovedtemaet for udviklingsarbejdet er oplevelser omkring de lokale råvarer i respekt for områdets kulturarv, men gentænkt i en nutidig kontekst. Dette udviklingsarbejde vil foregå henover sommeren 2017.

 

Ansvarlig: Per Mandrup, e-mail: per@mandrup.se

Kom og smag på Norddjurs

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården, deltog.
Høstfestival 2017 fejrer, at vi er anerkendt som en egn med store fødevareoplevelser og egne signaturprodukter, der er udviklet gennem kreativ råvareudnyttelse.

Til forsiden