Livet på Landet

Det traditionsrige arrangement Livet på Landet er rettet mod børnefamilier og afholdes i søndag den 13. august 2017 på Det Grønne Museum. Arrangementet fokuserer på høsten og byder på snurrende maskiner, flotte husdyr, lækre produkter og masser af aktiviteter for store og små.

Der er således både historisk dyrskue og en høstoplevelse i særklasse med gamle traktorer i aktion, heste foran selvbinderen og meget. Og i torveboderne og på markedspladsen kan du gøre en god handel og købe et minde med hjem. Der bliver masser at give sig til og noget for hele familien!

Billetter koster kr. 60 for en voksenbillet (+ billetgebyr), og der gratis entre for børn u/18 år. 

Arrangementet afholdes på Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning

Køb billet

 

 

Ønskes billetkøb kombineret med booking af overnatning kan dette ske via www.djurspakken.dk, hvor du først vælger overnatningssted og derpå kan booke arrangementet. 

 

Ansvarlig: Anette Stavensø Møller, e-mail: asm@dgmuseum.dk

Kom og smag på Norddjurs

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården, deltog.
Høstfestival 2017 fejrer, at vi er anerkendt som en egn med store fødevareoplevelser og egne signaturprodukter, der er udviklet gennem kreativ råvareudnyttelse.

Til forsiden