Høst-kaffebord på Sostrup Slot

I de idylliske omgivelse på Sostrup Slot har du nu mulighed for at få en kageoplevelse ud over det sædvanlige, når vi dækker op til eksklusivt kaffebord med fantastiske kager med nyhøstede bær, nødder og frugter.

I weekenden den 12. – 13. august 2017 er du nemlig inviteret til et ”gentænkt” kaffebord, der sætter fokus på høsten og det overflødighedshorn af frugter og bær som sensommeren byder på. Høst-temaet er gennemgående i kaffebordet, som samtidig tager udgangspunkt i lokalområdets traditioner og kulturhistorie. Vi tør godt love at der bliver tale om en ekstraordinær oplevelse!

Køb din billet allerede nu, hvis du vil være sikker på at få plads om bordet. Der dækkes op til kaffebord både lørdag og søndag, kl. 14.00 -16.00, og billetter koster kr. 155 for voksne og kr. 75 for børn u/12år (+ billetgebyr).

Arrangementet afholdes på Sostrup Slot og Kloster, Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenaa 

Ansvarlig: Charlotte Hansen, e-mail: administration@sostrup.org

 

Køb billet til lørdag

Køb billet til søndag

 

 

Ønskes billetkøb kombineret med booking af overnatning kan dette ske via www.djurspakken.dk, hvor du først vælger overnatningssted og derpå kan booke arrangementet. 

Kom og smag på Norddjurs

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården, deltog.
Høstfestival 2017 fejrer, at vi er anerkendt som en egn med store fødevareoplevelser og egne signaturprodukter, der er udviklet gennem kreativ råvareudnyttelse.

Til forsiden