Gourmetaften

En gentænkt høstfest i historiske omgivelser, sætter fokus på potentialet i lokalområdets mange kvalitetsfødevarer, når Danmarks største kokketalenter præsenterer en eksklusiv Norddjurs-gourmetmiddag. 

Norddjurs er et overflødighedshorn af enestående smagsoplevelser og fødevarer af allerhøjeste kvalitet, og gæsterne til dette arrangement vil blive præsenteret for en menu særligt udviklet til lejligheden af deltagere fra de Danske Kokkelandshold under kyndig ledelse af Per Mandrup. Den overdådige festmiddag vil blandt andet bestå af en række nyudviklede lokale signaturprodukter, der aldrig tidligere er blevet serveret.

MENU

Forret: Lokal fjæsing fra Bønnerup havn, tilberedt med smag af hav og strand, serveret som en kold ret.
Mellemret: Fjordrejer, krabber og jomfruhummer danner grundlaget for denne lune ret fra Michelin-kokkens hånd.
Hovedret: Djurslandsgrisen og geden fra Stenalt i skøn harmoni, garneret med syltet løg fra Madens Hus og krydderurter fra haven.
Dessert: Havre, honning, nødder, hyldebær, mejeri sammensat af danmarksmesteren i dessert, drysset med et strejf af lokalhistorien i form af tørret og forstøvet kærnemælksvælling.

Glæd jer til at opleve de bedste kokke fra Kokkelandsholdene, årets kokke finalister og vindere af nationale og internationale medaljer, der alle vil være at finde i køkkenet denne skønne dag i august.

PRAKTISK INFORMATION

Arrangementet afholdes lørdag den 12. august, kl. 18.00 – 23.00, i historiske omgivelser på Det Grønne Museum. Undervejs vil kokkene levere et kulinarisk opvisningsshow for øjnene af gæsterne.

Billetter koster kr. 899 (+ billetgebyr) og er inklusiv mad og vinmenu.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.  

Arrangementet afholdes på Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning

Køb billet

 

 

Ønskes billetkøb kombineret med booking af overnatning kan dette ske via www.djurspakken.dk, hvor du først vælger overnatningssted og derpå kan booke arrangementet. 

Ansvarlig: Per Mandrup, e-mail: per@mandrup.se

Kom og smag på Norddjurs

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården, deltog.
Høstfestival 2017 fejrer, at vi er anerkendt som en egn med store fødevareoplevelser og egne signaturprodukter, der er udviklet gennem kreativ råvareudnyttelse.

Til forsiden