Høstfestival for alle

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Her deltog alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården.

Høstfestival byggede i 2017 ovenpå disse stolte traditioner og fejrede Norddjurs’ fantastiske lokale fødevarer og fællesskaber i landsbyerne. Det skete med en lang række aktiviteter for store såvel som små – og både lokale og besøgende var inviteret med.

Høstfestivalen blev således den kulinariske kulmination på året, hvor landmænd, landsbyer, oplevelsessteder, museer, butikker, spisesteder m.fl. i fællesskab skabte masser af involverende mad-, kultur- og naturoplevelser.

Har du et arrangement eller en aktivitet, som skal være en del af Høstfestival i Norddjurs 2018, så tøv ikke med at kontakte os!

Kom og smag på Norddjurs

I gamle dage markerede høstfesten, at kornet var kommet i huset, og at vinterens forråd dermed var sikret. Alle der havde hjulpet til i høsten, eller havde tilknytning til gården, deltog.
Høstfestival 2017 fejrer, at vi er anerkendt som en egn med store fødevareoplevelser og egne signaturprodukter, der er udviklet gennem kreativ råvareudnyttelse.

Til forsiden